Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 592014 95530 μμ
Ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων - Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 5:00 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο του Λιτοχώρου ο τοπικός ΑΠΟΛΛΩΝ κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σφενδάμης
 
  Δυνατά παιχνίδια με το καλημέρα επιφυλάσσει η έναρξη των αγώνων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015 των ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας (ΕΠΣΠ).
 
Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 5:00 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο του Λιτοχώρου ο τοπικός ΑΠΟΛΛΩΝ κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σφενδάμης, που πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Πιερίας. Με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του και έχοντας αισιοδοξία και ενθουσιασμό, ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου ρίχνεται στη μεγάλη μάχη των αγώνων του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, είναι σαφώς πιο βελτιωμένο σε σχέση με το παρελθόν και σ’ όλα τα επίπεδα (διοικητικά, προπονητικά, οικονομικά και αγωνιστικά) διακρίνεται η πρέπουσα σοβαρότητα, ώστε ο Σύλλογος να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί στο αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου. Από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ απευθύνεται έκκληση στον λιτοχωρίτικο φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας απολαμβάνοντας ωραίο ποδόσφαιρο από τα νεαρά παιδιά που προσφέρουν θέαμα, αγωνία και ψυχαγωγία. 

Η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο και το χειροκρότημα είναι «εκ των ων ουκ άνευ» για τους παίκτες και τα μέλη του Δ.Σ. Ο δραστήριος πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Γεώργιος Παπαγεωργίου ανέφερε ότι οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί. «Καλούμε τους φιλάθλους του Λιτοχώρου να έρθουν κοντά στην ομάδα και στο Σύλλογο. Για μας ικανοποίηση είναι να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο από φιλάθλους. Δεν θα τους απογοητεύσουμε. Ήρθαμε για να προσφέρουμε αθλητισμό, καλό ποδόσφαιρο και για να πάμε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ όσο πιο ψηλά γίνεται», τόνισε. Και πρόσθεσε «Όλοι μας χρωστάμε στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, γι’ αυτό ζητάμε τη συμπαράσταση της φίλαθλης κοινωνίας».

Του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου